| تعداد نشریات | 61 |
| تعداد شمارهها | 2,201 |
| تعداد مقالات | 17,933 |
| تعداد مشاهده مقاله | 54,980,924 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 28,774,458 |
تأثیر توسعه نام تجاری بر تصویر ذهنی (پیمایشی در: شرکت های تک ماکارون و پگاه) | ||
| مطالعات مدیریت بهبود و تحول | ||
| مقاله 6، دوره 21، شماره 66، دی 1390، صفحه 139-164 اصل مقاله (3.76 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| ابوالفضل تاج زاده نمین1؛ فاطمه چهراقی2؛ آیدین تاج زاده نمین3 | ||
| 1عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی | ||
| 2کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی (M.B.A) | ||
| 3دانشجوی دکترای بازاریابی در دانشگاه تگزاس - دالاس | ||
| چکیده | ||
| توسعه نام تجاری احتمال موفقیت محصولات جدید را افزایش میدهد، ضمن آن از خطرات ناشی از کم رنگ شدن تصویر ذهنی از نام تجاری هم میکاهد. این مقاله به تجزیه و تحلیل تأثیر توسعه نام تجاری بر تصویر ذهنی میپردازد. مدلی که برای این تجزیه و تحلیل به کار رفته شامل شش متغیر است که عبارتند از: تصویر ذهنی اولیه از نام تجاری، نگرش نسبت به نام تجاری، تطبیق طبقه کالا، تطبیق تصویر ذهنی، تصویر ذهنی نهایی از نام تجاری و میزان نوآوری مصرفکنندگان. این مطالعه از نظر روش تحقیق، توصیفی ـ پیمایشی است و جامعه مورد نظر در آن، مصرفکنندگان محصولات تک ماکارون و پگاه در شهر قزوین است.در این پژوهش، از روش نمونهگیری خوشهای استفاده شده و پرسشنامهها بین مصرفکنندگان موجود در خواربار فروشی های ذیربط شهر قزوین توزیع گردید و بترتیب تعداد 298 و 300 پرسشنامه از مصرفکنندگان محصولات پگاه و تک ماکارون جمعآوری شد. نتایج به دست آمده نشاندهنده آن است که در هر دو شرکت پگاه و تک ماکارون تصویر ذهنی اولیه بیشترین تأثیر را بر نگرش نسبت به توسعه نام تجاری و هم چنین تصویر ذهنی ثانویه از ارایه محصولات جدید داشته است. اگر چه تأثیرات ذیربط در شرکت پگاه بیش از شرکت تک ماکارون است. | ||
| کلیدواژهها | ||
| توسعه نام تجاری؛ تصویر ذهنی از نام تجاری؛ تطبیق طبقه کالا؛ تطبیق تصویر ذهنی و نگرش نسبت به توسعه نام تجاری | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,477 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,200 |
||