دانشگاه علامه طباطبایی

 آمار

تعداد نشریات60
تعداد شماره‌ها2,180
تعداد مقالات17,660
تعداد مشاهده مقاله53,835,163
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,346,264
جلیلی مرند, ناهید, نوارچی, عاطفه. (1403). Les recettes de cuisine en classe de langue : s’exprimer sur sa propre culture culinaire. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(10), 89-120. doi: 10.22054/rlf.2025.85434.1210
ناهید جلیلی مرند; عاطفه نوارچی. "Les recettes de cuisine en classe de langue : s’exprimer sur sa propre culture culinaire". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 10, 1403, 89-120. doi: 10.22054/rlf.2025.85434.1210
جلیلی مرند, ناهید, نوارچی, عاطفه. (1403). 'Les recettes de cuisine en classe de langue : s’exprimer sur sa propre culture culinaire', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(10), pp. 89-120. doi: 10.22054/rlf.2025.85434.1210
جلیلی مرند, ناهید, نوارچی, عاطفه. Les recettes de cuisine en classe de langue : s’exprimer sur sa propre culture culinaire. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 5(10): 89-120. doi: 10.22054/rlf.2025.85434.1210


login