دانشگاه علامه طباطبایی

 آمار

تعداد نشریات60
تعداد شماره‌ها2,180
تعداد مقالات17,660
تعداد مشاهده مقاله53,835,250
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,346,269
خدادادحسینی, سید حمید, اسداللّهی, محمدرضا. (1397). عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(23), 175-212. doi: 10.22054/ims.2018.8855
سید حمید خدادادحسینی; محمدرضا اسداللّهی. "عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 23, 1397, 175-212. doi: 10.22054/ims.2018.8855
خدادادحسینی, سید حمید, اسداللّهی, محمدرضا. (1397). 'عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(23), pp. 175-212. doi: 10.22054/ims.2018.8855
خدادادحسینی, سید حمید, اسداللّهی, محمدرضا. عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 6(23): 175-212. doi: 10.22054/ims.2018.8855


login