دانشگاه علامه طباطبایی

 آمار

تعداد نشریات60
تعداد شماره‌ها2,197
تعداد مقالات17,825
تعداد مشاهده مقاله54,813,148
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,690,405
خدادادحسینی, سید حمید, اسداللّهی, محمدرضا. (1397). عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(23), 175-212. doi: 10.22054/ims.2018.8855
سید حمید خدادادحسینی; محمدرضا اسداللّهی. "عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 23, 1397, 175-212. doi: 10.22054/ims.2018.8855
خدادادحسینی, سید حمید, اسداللّهی, محمدرضا. (1397). 'عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(23), pp. 175-212. doi: 10.22054/ims.2018.8855
خدادادحسینی, سید حمید, اسداللّهی, محمدرضا. عوامل مؤثر بر پذیرش سیستم سفارش غذای آنلاین از دیدگاه مشتریان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 6(23): 175-212. doi: 10.22054/ims.2018.8855


login