1.

واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه‌) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد)

صفحه 1-52
وحید کریمیان؛ عادل سپهری؛ حسین بارانی

2.

آزولا، شیطان سبز، علف جن یا روح مرداب

صفحه 53-88
سیدمهدی موسوی نژادیان

3.

نقش دانش بومی و سنت‌های محلی زنان در تولید و مدیریت فرآورده‌های دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات)

صفحه 89-118
خدیجه بوزرجمهری؛ مهدی معصومی جشنی؛ حسنعلی جهانتیغ

4.

پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم

صفحه 119-152
امیرحسین چیت سازیان؛ طاهره وفائی

5.

دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانه‌شناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین

صفحه 153-210
جواد مداحی؛ علی جهانشاهی افشار؛ گوزل رافائیلوونا

6.

زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران

صفحه 211-235
امید مسعودی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب
login