1.

خلاقیت عشایر سنگسری در سازگاری با محیط مورد: آرشه، فرآورده لبنی ماندگار در ایل سنگسری

صفحه 1-31
علیرضا شاه حسینی؛ حسن افراخته

2.

بررسی دانش بومی شناخت و طبقه‌بندی اجزای محیطی در جهت مدیریت بهینه مراتع مطالعه موردی: عشایر دیلگان در استان کهگیلویه و بویراحمد

صفحه 33-72
محمد رحیم فروزه؛ غلامعلی حشمتی؛ حسین بارانی

3.

نوع و محتوای ترانه‌های کار در استان کردستان

صفحه 73-106
حسین محمدزاده

4.

فن‌آوری و هنر ساخت «ظروف سریشی» در جوامع کوچ‌رو معاصر خراسان مطالعه موردی: «ظروف سریشی» کوچ‌نشینان منطقه بار (شهرستان نیشابور)

صفحه 107-135
نگار شیرازی؛ رضا صحت منش

5.

مستندسازی هنر جَوَک سازی

صفحه 137-156
نازنین نوری نژادی

6.

دانش بومی گیاهان دارویی از دیدگاه بهره برداران عشایری در مرتع چهل‌کمان استان خراسان رضوی

صفحه 157-201
فهیمه علی میرزایی؛ بهاره بهمنش؛ امین محمدی استادکلایه؛ محمدرضا شهرکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب
login