- احمدی، شیرکو، توکلی، مرتضی. (1395). مهاجرت و اثرات آن بر ساختار کشاورزی (مطالعه موردی: بخش مرکزی شهرستان سردشت). پژوهشهای جغرافیای انسانی،48(4)، 645-659. https://doi. rg/10.22059/jhgr.2016.52457.
- اسفندیاری پور، اسماعیل (1401). اهمیتکشت گندم در ایران برگرفته از اخبار سبز کشاورزی https://b2n.ir/x52128.
- پل مه، مسعود (1401). شرکتهای کشتیرانی برای هفت خوان اقتصادی هزینه میدهند، روزنامه دنیای اقتصاد، صفحه ۲۷، شماره. ۵۶
- پناهی، داریوش (1400). سیاستهای اشتباه دولت در حوزه گندم برگرفته از خبرگزاری کردپرس https://kurdpress.com/fa/13711/
- خسروی، علی (1401). رفع مشکلات زنجیره تولید گندم با اجرای صحیح کشت قراردادی، برگرفته از مسیر اقتصاد https://b2n.ir/s32528
- سروی، مهدی (1397). تثبیت خودکفایی در تولید گندم؛ موانع و راهکارها، گزارش کمیته اقتصاد مقاومتی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی.
- سلیمان بیگی، مهفام (1401). بازخوانی دوباره گزارش آماری یک تضاد آرد و قصه قاچاق، برگرفته از شبکه شرق https://b2n.ir/j91667.
- شریفی، مهدی (1400). مصرف نان برای خوراک مرغ و خروس روستاییان گیلان، برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران https://b2n.ir/q44318
- ظریف مرادیان، شیرین (1400). راهبردهای تامین (عرضه) کالاهای اساسی بخش کشاورزی،ماهنامه علمی امنیت اقتصادی،9(10)، 4 -20.
- عالی پور بیرگانی، رامش، کیانی راد، علی، تکیان، امیرحسین پورآرام، حامد (1400) ضایعات نان در ایران طی دوره زمانی 1400- 1380: یک مطالعه مرور نظام مند، نشریه پایش، 20(6)، 687-702. http://dx. oi.org/10.52547/payesh.20.6.687
- عباسیان، عزتالله، امیری، مجتبی، نیری، شهرزاد، جلالی بیدگلی، زهره (1399). طراحی مدل خط مشی گذاری خرید تضمینی گندم در ایران، فصلنامه سیاستگذاری عمومی، 7(4)، 23-41. https://doi. rg/10.22059/jppolicy.2021.80479.
- فارس (1401). خلاء نظارت دوسویه بر نانواییها و عرضهکنندگان آرد برگفته از https://b2n.ir/p15488
- فلاحنژاد نودهی، حسن، نقوی مرمتی، میثم، نظری، سید معین، بهشتی، پیمان. (1393). آموزش نانوایان و منابع انسانی نانواییها به عنوان راهکاری جهت بهبود کیفیت نان، اولین کنفرانس بین المللی یافتههای نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست.
- کوهستانی، حسین (1401). گزارش کمباینهای فرسوده ضایعات درو میکنند؛ دسترنج کشاورزان زیر تیغ مکانیزاسیون برگرفته از https://b2n.ir/n52761.
- متولی طاهر، فائزه پایدار، محمدمهدی، امامی سعید (1399). طراحی شبکه زنجیره تامین گندم و محصولات آن، نشریه علمیمدیریت زنجیره تامین، 21(65)، 47-59.
https://dor.isc.ac/dor/20.1001.1.20089198.1398.21.65.4.2
- محمدی، عباس (1402). افزایش خودسرانه هزینه حمل بار گندم در سایه ناهماهنگی دستگاهها در قلعهگنج برگرفته از خبرگزاری فارس https://b2n.ir/n46008
- نعمت الهی، زهرا، شاهنوشی فروشانی، ناصر، حسین زاده، مسعود (1395). بررسی آثار هدفمندسازی یارانهها و افزایش نرخ ارز و محدودیت ارزی ناشی از اعمال تحریمها بر حوزه گندم، آرد و نان، اقتصاد کشاورزی،10(1)، 97-114. https://doi. rg/10.22034/iaes.2016.17606
- هیوز، اوئن (1381). مدیریت دولتی نوین: نگرشی راهبردی سیر اندیشهها، مفاهیم و نظریهها (ترجمه مهدی الوانی، سهراب خلیل شورینی و غلامرضا معمارزاده طهران)، تهران: انتشارات مروارید.
- Asif, M., Iqbal, M., Randhawa, H., Spaner, D., Asif, M., Iqbal, M., (2014). Wheat: The miracle cereal. Managing and Breeding Wheat for Organic Systems: Enhancing Competitiveness Against Weeds, 1-7.
- Bakhtiari, F. (2022). Annual food waste at 35m tons in Iran. Tehran Times. https://www.tehrantimes.com/news/477650/Annual-food-waste-at-35m-tons-in-Iran.
- Batley, R., & Larbi, G. (2004). The Changing Role of Government The Reform of Public Services in Developing Countries. In Palgrave Macmillan. https://www.amazon.com/Changing-Role-Government-Developing-Countries/dp/0333736176.
- Bauaz, I. X. L., Felimone, D. E. T., & Schultz, G. (2017). Organizational and institutional environment in wheat production chain in Mozambique. African Journal of Agricultural Research, 12(40), 2961–2968. https://doi.org/10.5897/AJAR2017.12433.
- Cassell, C., Grandy, G., & Cunliffe, A. L. (2017). The SAGE handbook of qualitative business and management research methods, Sage Publications Ltd.
- (2022). Food Outlook. In Global information and early warning system on food and agriculture. http://www.fao.org/docrep/013/al969e/al969e00.pdf
- González Esteban, Á. L. (2017). Essays on the world wheat economy (1939-2010),Phd dissertation, university De Baecelona.
- Halecki, W., & Bedla, D. (2022). Global Wheat Production and Threats to Supply Chains in a Volatile Climate Change and Energy Crisis. Resources, 11(12), 118.
- Iizumi, T., Ali-Babiker, I. E. A., Tsubo, M., Tahir, I. S., Kurosaki, Y., Kim, W., Tsujimoto, H. (2021). Rising temperatures and increasing demand challenge wheat supply in Sudan. Nature Food, 2(1), 19-27.
- Kavamura, V. N., Mendes, R., Bargaz, A., & Mauchline, T. H. (2021). Defining the wheat microbiome: towards microbiome-facilitated crop production. Computational and structural biotechnology journal, 19, 1200-1213.
- Khokhar, S., Pathan, H., Raheem, A., & Abbasi, A. M. (2020). Theory Development in Thematic Analysis: Procedure and Practice. Review of Applied Management and Social Sciences, 3(3), 423-433.
- Motevalli Taher, F., Paydar, M. M., & Emami, S. (2020). Wheat supply chain network design. Iranian Journal Of Supply Chain Management, 21(65), 47-59.
- Osborne, S. P., Powell, M., Cui, T., & Strokosch, K. (2022). Value creation in the public service ecosystem: An integrative framework. Public Administration Review, 82(4), 634-645.
- Ozveri, O., Guclu, P., & Aycin, E. (2015). Evaluation of service supply chain performance criteria with DANP method. ASSAM Uluslararası Hakemli Dergi, 2(4), 104-119.
- Pequeno, D. N., Hernandez-Ochoa, I. M., Reynolds, M., Sonder, K., MoleroMilan, A., Robertson, R. D., ... & Asseng, S. (2021). Climate impact and adaptation to heat and drought stress of regional and global wheat production. Environmental Research Letters, 16(5), 054070.
- Rahbari, M., Arshadi Khamseh, A.and Sadati-Keneti, Y. (2023), "Resilience strategies in coping to disruptions of wheat supply chain caused by the Russia–Ukraine war crisis: case study from an emerging economy", Kybernetes, Vol. ahead-of-print No. ahead-of-print. https://doi.org/10.1108/K-12-2022-1728.
- Ramakrishnan, D. (2013). Delivery of Public Services-The Way Forward. In 15th Thinkers and Writers Forum.
- Ray, C., McInnes, D., Sanderson, M. (2018). Virtual water: Its implications on agriculture and trade. water international, 43(6), 717-730.
- Reinert, K. (2018). No small hope: Towards the universal provision of basic goods. In Oxford University Press.
- Reinert, K. A. (2015). Food security as basic goods provision. World Medical & Health Policy, 7(3), 171-186.
- Reinert, K. A. (2020). Development ethics reconsidered: Basic goods are basic rights. Global Perspectives, 1(1).
- Tanzi, V. (2000). The Role of the State and the Quality of the Public Sector. IMF Working Papers, 36, 1–28. https://doi.org/10.5089/9781451845440.001.
- Wheat Production by Country (n.d.). Retrieved November 6, 2022, from https://worldpopulationreview.com/country-rankings/wheat-production-by-country.
- Winarno, R., & Retnowati, E. (2019). Good governance based public services. Jurnal Notariil, 4(1), 8-17.
|