حبیبپور، کرم، و صفری، رضا.) 1300 (. راهنمای جامع کاربرد SPSS در تحقیقات پیمایشی.
تهران: نشر لویه.
خاکی، غلامرضا. ) 1304 (. روش تحقیق با رویکردی به پایاننامه نویسی. تهران: انتشارات بازتاب.
دفتر حقوق و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست) 1303 (. قوانین زیست محیطی.تهران:
1391 ( از: /2/ مؤلف. تاریخ استخراج ) 6
http://www.hse.iut.ac.ir
دفتر پایش فراگیر محیط زیست، معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست
1390 (. ضوابط خوداظهاری در پایش آلودگیهای محیط زیست و شیوهنامههای آزمایشگاههای (
1391 ( از: /2/ معتمد. تهران: مؤلف. تاریخ استخراج ) 6
http://www.waste.ir
دفتر امور مراکز خدمات گردشگری، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
1390 ( از: /9/ کشور) 1300 (. اطلاعات هتل. ]گزارش[. تهران: مؤلف. تاریخ استخراج ) 1
http://www.ichto.ir
سرمد، زهره و همکاران ) 1304 (. روشهای تحقیق در علوم رفتاری. چاپ هفتم، تهران: انتشارات
آگاه.
معاونت امور برق و انرژی، دفتر برنامهریزی کلان برق و انرژی وزارت نیرو) 1309 (. ترازنامهی
انرژی سال 1309 تحولات جهانی بخش انرژی ]گزارش[. تهران: مؤلف. تاریخ استخراج
1391/2/6 ( از: (
http://www.pep.moe.org.ir
Alvarez Gil, M. J., J. Burgos Jimenez, et al. (2001). "An analysis of environmental management, organizational context and performance of Spanish hotels." Omega. The International Journal of Management Science 29: 457-471.
Berry, M. A. and D. A. Rondinelli (1998). Proactive Corporate Environment Management: A New Industrial Revolution: Academy of Management Executive 12(2): 38-52.
BEST,M.N.(2008). Environmental Management in the Accommodations Sector in the Anglophone Caribbean.PhD. University of Florida.
Garay,L. & Font, X. In Press. Doing good to do well? Corporate social responsibility reasons, practices and impacts in small and medium accommodation enterprises. International Journal of Hospitality management.
Ghobadian, A., H. Viney, et al. (1998)."Extending Linear Approaches to Mapping Environmental Behaviour." Business Strategy and the Environment 7(13): 13-23.
Graci,S.(2008). Environmental Commitment in the Tourism Accommodation Industry In Sanya, China. PhD. University of Waterloo.
Green Key Global(2011). Green Key Self-Assessment Overview. Green Key Eco-Rating Program.Retrieved September 28,2011, from http:// http://www.greenkeyglobal.com
Hart, S. L. (1995). "A Natural-Resource Based View of the Firm." Academy of
66
Management Review 20(4): 986-1014.
Liburd, Janne J. And Edwards, Deborah(Eds.).(2010).Understanding the Sustainable Development of Tourism.London:Goodfellow.
Liu,X. And B. Liu and T.Shishime and Q. Yu and J. Bi and T. Fujitsuka(2010). An empirical study on the driving mechanism of proactive corporate environmental management in China: Journal of Environmental Management 91:1707 – 1717.
Mauser, A. (2001). The Greening of Business. Environmental Management and Performance Evaluation: An Empirical Study in the Dutch Dairy Industry. Delft, Eburon Publishers.
Pryce, A. (2001). "Sustainability in the Hotel Industry." Travel and Tourism Analyst 6: 3-23.
Rivera, J. (2002a). "Assessing a Voluntary Environmental Initiative in the Developing World: The Costa Rican Certification for Sustainable Tourism." Policy Sciences 35: 333-360.
Rivera, J. and P. DeLeon (2004). Is Greener Whiter? Voluntary Environmental Performance of Western Ski Areas: Policy Studies Journal 32 (3), 417–437.
Sloan, P. ,W.Legrand and J.Chen (2009). Sustainability in the Hospitality Industry, Principles of Sustainable Operations. Great Britain: ELSEVIER Inc