- بروج، اشکان، 1391، مطالعهتطبیقیاقامتگاههایبومگردیمناطقبیابانی، پایان نامه کارشناسی ارشد، به راهنمایی محمود ضیایی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران.
- خالدی و همکاران 1391، جایگاه اکوتوریسم بیابانی در توسعه سکونتگاه های روستایی مطالعه موردی: اقامتگاه گردشگری متین آباد-بادرود، فصلنامه علمی-پژوهشی برنامه ریزی منطقه ای، سال دوم، شماره 8 ، 103-93.
- راست قلم، مهدی و همکاران، 1392، سنجش اندازه تحقق پذیری مشارکت در مدیریت بوم اقامتگاههای بیابانی با استفاده از روشSMART (مطالعه موردی: بوم اقامتگاه بیابانی متین آباد)، فصلنامه نگرش های نو در جغرافیای انسانی، سال پنجم، شماره 3.
- رهگشای، محمد، (1376)، مطالعه آب شناسی مناطق با آب و هوای خشک تحت تأثیر شرایط ناپایدار، مدل مطالعاتی منطقه حاشیه کویری بادرود، دانشگاه امیرکبیر، تهران.
-Azam, Mehdi & Sarker, Tapan (2011). Green tourism in the context of climate change towards sustainable economic development. Journal of Environmental Management and Tourism No 2. Pages 6-15.
-Ballantyne Roy and Jan Packer, (2013), Ecotourism: Themes and Issues, International Handbook on Ecotourism, Edward Elgar, UK.
-Bohdanowicz, P., & Martinac, I. (2003), “Sustainable Hotels–Eco Certification According to EU Flower, Warszawa, Poland.
-Buhalis, Dimitrios & Costa, Carlos (2006). "Tourism Business Frontiers Consumers", products and industry, First published.
-Buckley, R. (2002).” Tourism Ecolabels”. Annals of Tourism Research No 29 .Pagea 183-208.
-Cometa, Lisa, 2012, Consumer Beliefs about Green Hotels, A thesis submitted to the Kent State University College and Graduate School of Education for the degree of Master of Science.
-Das. M & Chatterjee. B, 2015, Ecotourism: A panacea or a predicament? Tourism Management Perspectives.
-Kapiki S.. 2012,Implementing Sustainable Practices in Greek Ecofriendly Hotels,Journal of Environmental Protection and Ecology, N2.
-Lamar, B. P. (2006), Marine-based Ecological Education: a Vision for an Eco-camp .Doctoral dissertation, Murdoch University.
-Law, Alexandra, et.al, 2015, Transitioning to a green economy: the case of tourism in Bali, Indonesia, Journal of Cleaner Production.
-Lee, J., & Kim, Y. (2010),”Understanding how consumers view green hotels”. Journal of Sustainable Tourism. No 18.
-Mihalic, T. (2000),”Environmental management of a Tourist Destination: A Factor of Tourism Competitiveness”, Tourism Management .No 21.
-Mohd Noor. N & Shaari . H, 2014, Exploring Tourists Stay at Green Hotels, The Influences of Environmental Attitudes, The Macrotheme.
-Sasidharan, V., Sirakaya E., and Kerstetter, D. (2002),”Developing Countries and Tourism Ecolabels”.Tourism Management. No 23.
-Syrjäläinen, Oana (2013), Ecolabelling The Hotel Industry TheNordic Ecolabel, Bachelor’s Thesis from Tampere University of Applied Sciences.
-Vas, Krisztian (2012), Birding Trail Development from a Tourism Planning Perspective, Thesis for Master of Environmental Studies in Geography, University.
-Votsi Nefta-Eleftheria P, and et.al, 2014, Natural quiet: An additional feature reflecting green tourism development in conservation areas of Greece, Tourism Management Perspectives, 11.
-Wight, P. (1994),“Environmentally Responsible Marketing of Tourism”. Cater, E., and Lowman, G. (ed.).Wiley: Chichester.
-Yarnell, Adam, 2012, Greening America first resort, A thesis Brown Univercity, USA.
-Xing, Han, 2013, Perception of Green Hotels Among Tourists in Hong Kong, Master Thesis, Department of Communication Studies Hong Kong Baptist University.