1.

ارزیابی عملکرد زنجیره تامین پایدار محصولات فاسد شدنی در صنایع غذایی

دوره 21، شماره 70، مهر 1402، صفحه 173-225
شهریار مرزبان؛ مرتضی شفیعی؛ محمدرضا مظفری

2.

تأثیر مدیریت کیفیت زنجیره‌تأمین و عملکرد نوآوری بر عملکردعملیاتی کسب وکارهای فعال در صنایع غذایی استان گلستان

دوره 19، شماره 62، مهر 1400، صفحه 67-98
ابولفضل کزازی؛ امیر محمد خانی؛ ثریا بیرامی

3.

تحلیل اثر سرمایه ساختاری سبز بر شهرت سازمانی با نقش میانجی نوآوری سبز

دوره 32، شماره 108، تیر 1402، صفحه 183-222
سید نجم الدین موسوی

4.

طراحی و تبیین الگوی انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی

دوره 19، شماره 63، دی 1400، صفحه 125-162
یوسف شمسی؛ هوشنگ تقی زاده؛ سلیمان ایرانزاده

5.

مزیت نسبی صنایع غذایی و صنایع پوشاک ایران

دوره 2، شماره 7، دی 1381، صفحه 95-124
محمدرضا منجذب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب
login