دهدشتی شاهرخ, زهره, جاهدی, پدرام. (1400). شناسایی عناصر تجربه‎ی مطلوب صرف غذاهای محلی در گردشگری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(54), 75-94. doi: 10.22054/tms.2021.12788
زهره دهدشتی شاهرخ; پدرام جاهدی. "شناسایی عناصر تجربه‎ی مطلوب صرف غذاهای محلی در گردشگری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 54, 1400, 75-94. doi: 10.22054/tms.2021.12788
دهدشتی شاهرخ, زهره, جاهدی, پدرام. (1400). 'شناسایی عناصر تجربه‎ی مطلوب صرف غذاهای محلی در گردشگری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(54), pp. 75-94. doi: 10.22054/tms.2021.12788
دهدشتی شاهرخ, زهره, جاهدی, پدرام. شناسایی عناصر تجربه‎ی مطلوب صرف غذاهای محلی در گردشگری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 16(54): 75-94. doi: 10.22054/tms.2021.12788


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب
login