دانشگاه علامه طباطبایی

 آمار

تعداد نشریات55
تعداد شماره‌ها1,780
تعداد مقالات14,130
تعداد مشاهده مقاله29,819,290
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,752,039
شمسی, یوسف, تقی زاده, هوشنگ, ایرانزاده, سلیمان. (1400). طراحی و تبیین الگوی انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(63), 125-162. doi: 10.22054/jims.2021.46310.2377
یوسف شمسی; هوشنگ تقی زاده; سلیمان ایرانزاده. "طراحی و تبیین الگوی انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 63, 1400, 125-162. doi: 10.22054/jims.2021.46310.2377
شمسی, یوسف, تقی زاده, هوشنگ, ایرانزاده, سلیمان. (1400). 'طراحی و تبیین الگوی انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(63), pp. 125-162. doi: 10.22054/jims.2021.46310.2377
شمسی, یوسف, تقی زاده, هوشنگ, ایرانزاده, سلیمان. طراحی و تبیین الگوی انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 19(63): 125-162. doi: 10.22054/jims.2021.46310.2377


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب
login