تعداد نشریات | 57 |
تعداد شمارهها | 1,864 |
تعداد مقالات | 14,906 |
تعداد مشاهده مقاله | 32,724,412 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 20,239,707 |
مدل بهبود عملکرد پایدار شرکتهای کوچک و متوسط صنایع غذایی استان گیلان | ||
مطالعات مدیریت صنعتی | ||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402 | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22054/jims.2023.67258.2779 | ||
نویسندگان | ||
مرتضی سعیدی1؛ مصطفی ابراهیم پور ازبری* 2؛ محمد رحیم رمضانیان3 | ||
1کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران | ||
2دانشیار گروه مدیریت، دانشگاه گیلان، رشت، ایران | ||
3دانشیار گروه مدیریت، دانشگاه گیلان، رشت، ایران. | ||
چکیده | ||
هدف این مقاله، طراحی الگوی بهبود عملکرد پایدار شرکتهای کوچک و متوسط صنایع غذایی استان گیلان است تا در فضای حاضر مدیران و تصمیم گیران با شناخت عوامل، چالشها و پیامدهای مدنظر به سمت بهبود عملکرد پایدار شرکتهای کوچک و متوسط صنایع غذایی گام بردارند. مقاله حاضر از منظر هدف در زمرهی تحقیقات کاربردی، از منظر ماهیت در زمرهی پژوهش اکتشافی- توصیفی و بر مبنای جمعآوری اطلاعات در زمرهی مطالعات میدانی قرار میگیرد. این مقاله در زمرهی تحقیقات کیفی است با روش داده بنیاد، از طریق 3 مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی مدلی پاردایمی متشکل از شش بخش ایجاد شد. نتایج حاصل از تجزیهوتحلیل دادهها با استفاده از نظریه داده بنیاد موجب شکلگیری 13 طبقه اصلی، 29 مقولهی اصلی و 248 مفهوم شد. شش طبقهی اصلی مدل پارادایمی داده بنیاد با استفاده از کدگذاری نظری به شکل: پدیده محوری (بهبود عملکرد پایدار)، شرایط علی (بقای سازمان، الزام اجتماعی و محیطی، کسب مزیت رقابتی)، شرایط زمینهای (عوامل محیطی، عوامل سازمانی)، شرایط مداخلهگر (عوامل محیطی، عوامل سازمانی)، راهبردها (سطح کلان، سطح سازمان) و درنهایت پیامدهای اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی ناشی از دستیابی به بهبود عملکرد پایدار با پیادهسازی راهبردهای مدنظر به وجود آمدند. | ||
کلیدواژهها | ||
اقتصاد دورانی؛ شرکتهای کوچک و متوسط صنایع غذایی؛ صنعت 0/4؛ عملکرد پایدار | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 199 |