- ایراننژاد، ابراهیم؛ احمدی، سیروس و حیدری، آرمان. (1398). پیشبینی سلامت جسمی، احتمال ابتلا به بیماری قند خون، براساس سرمایههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در شهر تبریز. پژوهشهای راهبردی مسائل اجتماعی ایران، سال 8، شماره 26: 19–34.
- خواجهنوری، بیژن و کوچانیاصفهانی، مسعود. (1395). سرمایه فرهنگی و مصرف غذاهای مدرن و سنتی. مطالعات علوم اجتماعی ایران، سال 13، شماره 48: 52–65.
- رضوانی، مهدیه و زنجانیزاده، هما. (1394). بررسی عوامل مؤثر بر تقسیم کار در خانواده؛ مطالعه موردی: زنان متأهل شاغل در آموزشوپرورش شهر مشهد. مطالعات اجتماعی روانشناختی زنان، سال 13، شماره 45: 29–60.
- سورانی، فاطمه و احمدوند، مصطفی. (1398). سازههای اثرگذار بر رفتار مدیریت مصرف مواد غذایی خانوارهای بخش مرکزی شهرستان نجفآباد: کاربرد الگویی ترکیبی. جامعه شناسی کاربردی، شماره 30، شماره 75: 155–174.
- علیزادهاقدم، محمدباقر. (1391). تحلیل جامعه شناختی سبک غذایی شهروندان تبریزی. رفاه اجتماعی، سال 11، شماره 44: 285–320.
- کوچانیاصفهانی، مسعود و محمودیان، حسین. (1397). بررسی تأثیر سرمایۀ فرهنگی بر سلامت عمومی با میانجیگری سبک زندگی سلامتمحور (مطالعۀ موردی: دانشآموزان متوسطۀ دوم شهر شیراز). جامعه شناسی کاربردی، سال 29، شماره 70: 1–16.
- مقدم فر، عطاالله. (1397). بررسی وضعیت مصرف فرهنگی طبقه متوسط در سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی ایران. فصلنامه مطالعات راهبردی، سال 21، شماره ۷۹: 7–40.
- ممتاز، فریده. (1383). معرفی مفهوم طبقه از دیدگاه بوردیو. شناخت، سال 11، شماره 41–42: 149–160.
- Bourdieu, Pierre. (1986). The forms of Capital. In John. G. Richardson (Ed.), Handbook of theory and research for the sociology of education. Greenwood
- Bourdieu, Pierre. (1994). Raisons pratiques sur la théorie de l’action. Editions du Seuil.
- Bourdieu, Pierre. (2000). Distinction: A social critique of the judgement of taste (Reprint1984 ed.). Harvard University
- De Clercq, Bart., Abel, Thomas., Moor, Irene., Elgar, Frank. J., Lievens, John., Sioen, Isabelle., Braeckman, Lutgart., & Deforche, Benedicte. (2016). "Social inequality in adolescents’ healthy food intake: The interplay between economic, social and cultural capital". The European Journal of Public Health, ckw236.
- Epter, Anthony. (2009). Eating Out in Modern American Society: Why Do People Make the Choice to Eat Outside the Home?. A thesis for the degree of Master of Nutrition and Food Sciences.University of Vermont.
- Germov, John., & Williams, Lauren. (2017). A Sociology of Food and Nutrition: The Social Appetite. Oxford University
- Giddens, Anthony. (2013). The Constitution of Society: Outline of the Theory of Structuration. John Wiley & Sons.
- Oncini, Filippo. (2019)." Feeding Distinction: Economic and Cultural Capital in the Making of Food Boundaries". Poetics.
- Oncini, Filippo., & Guetto, Raffaele. (2017). "Determinants of dietary compliance among Italian children: Disentangling the effect of social origins using Bourdieu’s cultural capital theory". Sociology of Health & Illness, 39(1), 47–62.
- Parker, Andrea., & Grinter, Rebecca. (2014). "Collectivistic health promotion tools: Accounting for the relationship between culture, food and nutrition". International Journal of Human-Computer Studies, 72, 185–206.
- Ritzer, George. (Ed.). (2003). The Blackwell Companion to Major Contemporary Social Theorists (1 edition). Wiley-Blackwell.
- Stones, Rob. (2017). Key Sociological Thinkers. Macmillan Education UK.
- Turner, Jonathan. H. (2003). The structure of sociological theory (7th ed). Wadsworth Thomson Learning.
|