1. بایلاس، ریچارد ای، نظریه اقتصاد خرد. ترجمة حسین راغفر، تهران: نشر نی، 1371.
2. پناهی، علیرضا. «برآورد سیستم تقاضای تقریباً ایدهآل: مورد ایران». پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشگاه شیراز، (بهار 1375).
3. قادری، حسین. «بررسی تقاضای مواد عمده خوراکی در ایران با استفاده از یک روش سیستمی تقاضای تقریباً ایدهآل و یک روش دو مرحلهای». پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه شهید بهشتی، (شهریور 1375).
4. گوتری، هلن. مبانی علم تغذیه. ترجمة شهین نیک اعتقاد، تهران: مرکز انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی، 1372.
5. اصغر پور، محمد جواد. برنامهریزی ملی. تهران: انتشارات دانشگاه الزهرا، 1366.
6. میشل، د، اینتریلیگیتور، بهینهسازی ریاضی. ترجمة حسین علی پور کاظمی، تهران: انتشارات دانشگاه شهید بهشتی، 1368.
7. Blanciforti. L. and Green, R. "An Almost Ideal Demand System Incorporating Habits: An Analysis of Expenditure on Food and Aggregate Commodity Groups"., Review of Economic and Statistic, No. 65, (1983): 511 – 515.
8. Catherine, Halbrendt, Francis Tuan, Conrado Gempesaw, and Dimpha Dolk- Etz, "Rural China Food Consumption: The Case of Guangdong"., American Journal of Economic, No. 76, (1994): 794-799.
9. Deaton and Muellbauer, J. "An Almost Ideal Demand System"., American Economic Review, Vol. 70, (1980), pp. 312-36.
10. Fulponi, L. "The Almost Ideal Demand System: An Application to Food and Meat Groups for France"., J.A. Molina. ‘Food Demand in Spain: An Application of the Almost Ideal Demand System "Ideal Demand System Analysis"., Journal of Agriculture Economic, No. 45 (2), (1994): 252-258
11. Jong- Lee, Brown, G. and Seale, L. "Model Choice in Consumer Analysis: Taiwan, 1970-89"., American Journal of Agricultural Economic, No. 76, (1994).
12. Layard P. R. G. and A. A Walters. Microeconomic Theory. Mc Graw- Hill Company., 1987.
13. Ray, R. "Analysis of a Time Series of Household Expending Survey for India"., Review of Economic and Statistic, No. 62, (1980): 595-602.
14. Mergos, G. J. and Donatos, G. S. "Demand for Food in Greece: An Almost Ideal Demand System Analysis"., Journal of Agricultural Economic, No. 40, (1989): 983-993.