1) بهجتی اردکانی، محمدعلی، شول، طاهر و صلحی زاده، مسعود (1389). "نوآوری مدیریت، حلقهی مفقوده نوآوری در سازمان های ایرانی"، اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، نوآوری و کارآفرینی، شیراز.
2) چیرانی، ابراهیم، دل افروز، نرگس و باقری، مهزاد.(1391)" عوامل موثر در مزیت رقابتی مطالعه موردی : شرکت های صنایع غذایی در استان مازندران" ، قابل دسترس در سایت http://marketingarticles.ir
3) حسن زاده ، فرزانه، (1389) " مثبت گرایی در رفتار سازمانی"، تدبیر، شماره 216،29-24.
4) زرآبادی پور، س،زرگرپور، حوزحمتکش،ح (1384)."مرور روشها وتوسعه سیستم مدیریت دانش بر پایه وب"،مقاله ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی مدیریت ایران،16-1.
5) شیروانی، علیرضا و سی سختی ، فرزاد (1391)" بررسی نقش اخلاق کار بر رفتار سازمانی مثبت بر مبنای مدل فرد لوتانز،مورد مطالعه گروه 22 توپخانه شهرضا" فراسوی مدیریت، سال ششم، شماره 13، 93-73.
6) صنایعی، ع وعلوی شاد، ع (1385). "نقشروابطبامشتریدرکسبمزیترقابتیدربازارهایخدماتی"،چهارمین کنفرانس بینالمللی مدیریت ایران، دانشکده اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف.
7) عطاران، جواد، دیواندری، علی و آدینف، حیات.(1391)." شناسایی عوامل موثر بر تحکیم بازار(تحقق مزیت رقابتی پایدار) خدمات بانکی بانک ملت، بر مبنای دیدگاه منبع محور" مدیریت بازرگانی ، دانشگاه تهران، دوره 2، شماره 12، 112-91.
8) علامه حائری، فرید الدین، نیلی احمد آبادی،مجید، شمس آبادی، شاهین.(1390) " توسعه صادرات صنایع غذایی ایران، مشکلات و راهکارها" قابل دسترس در سایت www.aftabir.com
9) کیگان، وارن جی (1380)."مدیریت بازاریابی جهانی"، ترجمه: عبدالحمید ابراهیمی، چاپ اول، تهران، دفتر پژوهش های فرهنگی.
10) لوتانز، فرد؛ آوولی. بروس جی، و یوسف. کارولین. ام(1392)."سرمایهروانشناختیسازمان. تحولیدرمزیترقابتیسرمایهانسانی" ترجمه عبدالرسول جمشیدیان و محمد فروهر، تهران. انتشارات آییز.
- Avey, B. et al. (2006). The implications of positive psychological capital on employee absenteeism, Journal of Leadership and Organizational Studies, 13, 2.
- Bakker, A., Schaufeli W.B. (٢٠٠٨).Positive organizational behavior: Engaged employee in flourishing organizations. Journal of Organizational Behavior, ۲۹.
- Chan, APC. and Scott, D. (2002). “Framework of Success Criteria for Design/Build Projects”.Journal of Management in Engineering.18. Issue.3. pp. 120-128.
- Damanpoul, F . and Avind,D. (2011). "Managerial Innovation:Conceptions Processes, and Antecedent", management and Organization Review, 8:2, pp.423-454.
- Gunday, G., Uiusoy, G., Kilik, K., Alpkan,L. (2011)" Effect of Innovation Type on Firm Performance International", Jornal Of Production Economices, 133, Issue 2.pp.662-676.
- Hamill, S.K. (2003).“Resilience and self-efficacy: the importance of efficacy beliefs andcoping mechanisms in resilient adolescents”. Colgate University Journal of the Sciences,35, pp.115-146.
- Hill, C.W.L., and Jones, R., (2008)"Strategic management: An Integrated Approach", 9th Edition, South-Western cengage learning.
- Jimes, J.D, Sanz Valle, R.,(2011)."Innovation, Organizational Learning and perFormance", Jornal Of Business Reserch, 64,Issue4. pp.408-417.
- Luthans, F. Vogelgesang, G.and Lester, P.B.(2006). “Developing the Psychological Capital of Resiliency”, Human Resource Development Review, 5.1.
- Luthans, F. Youssef, C. and Avolio, B.J. (2007). “Psychological Capital: Developing the human competive ede”,Oxfrd. Oxfrd University Press.
- Luthans, F., Avolio, B.J. Avey, J.B.and Norman, S.M. (2007). “Positive Psychological capital: management And relationship With performance and satisfaction”. Personal Psychology, 60.pp.541-572.
- Luthans, F.and Youssef, C.M.(2007). “Emerging positive organizational behavior”. Journal of management , 33. pp. 321-349.
- Luthans, Fred (2008).“Organizational Behavior”, 11th ed. Boston: McGraw-Hill, pp.201-244.
- Luthans, S.M. and Jensen (2002). “Hope: A New Positive Strength for Human Resource Development”. Human Resource Development Review, 1(3), pp.304-322.
- Sadri, Golnaz &Brian,Lees (2001).“Developing corporate culture as acompetitive advantage”, Journal of Management Development;.20 Issue. 10.
- Sarkar Soumodip and Ana Costa I.A,(2008)," Dynamics of open innovation in the food industry", Trends in Food Science & Technology ,19 ,574-580.
- Snyder, C.R.(2002). “Teaching: the lessons of Hope”, Journal of Social and clinical psychology.
- Spithoven, A. Clarysse, B. andKnockaert, M. )2010(. “Buildingabsorptive capacity to organiseinbound open innovation in traditionalindustries”. Technovation,. 30,Issue. 2, February 2010, PP. 130–141.
- Strand Sampo (2006) Patents as a Source of Sustainable Competitive Advantage‚ Seminar in Business Strategy and International Business, Helsinki University of Technology.
- wagner. john A & Hollenbeek john R.(2015)" organizational behavior : securing competitive advantage".2nd edition, pp:5.
|