تعداد نشریات | 57 |
تعداد شمارهها | 1,863 |
تعداد مقالات | 14,898 |
تعداد مشاهده مقاله | 32,658,086 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 20,209,486 |
1. | ارزیابی عملکرد زنجیره تامین پایدار محصولات فاسد شدنی در صنایع غذایی | |
دوره 21، شماره 70، مهر 1402، صفحه 173-225 | ||
شهریار مرزبان؛ مرتضی شفیعی؛ محمدرضا مظفری | ||
2. | تأثیر مدیریت کیفیت زنجیرهتأمین و عملکرد نوآوری بر عملکردعملیاتی کسب وکارهای فعال در صنایع غذایی استان گلستان | |
دوره 19، شماره 62، مهر 1400، صفحه 67-98 | ||
ابولفضل کزازی؛ امیر محمد خانی؛ ثریا بیرامی | ||
3. | تحلیل اثر سرمایه ساختاری سبز بر شهرت سازمانی با نقش میانجی نوآوری سبز | |
دوره 32، شماره 108، تیر 1402، صفحه 183-222 | ||
سید نجم الدین موسوی | ||
4. | طراحی و تبیین الگوی انعطافپذیری تولید در صنایع غذایی | |
دوره 19، شماره 63، دی 1400، صفحه 125-162 | ||
یوسف شمسی؛ هوشنگ تقی زاده؛ سلیمان ایرانزاده | ||
5. | مزیت نسبی صنایع غذایی و صنایع پوشاک ایران | |
دوره 2، شماره 7، دی 1381، صفحه 95-124 | ||
محمدرضا منجذب | ||