دانشگاه علامه طباطبایی

 آمار

تعداد نشریات57
تعداد شماره‌ها1,863
تعداد مقالات14,898
تعداد مشاهده مقاله32,658,086
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,209,486

1.

ارزیابی عملکرد زنجیره تامین پایدار محصولات فاسد شدنی در صنایع غذایی

دوره 21، شماره 70، مهر 1402، صفحه 173-225
شهریار مرزبان؛ مرتضی شفیعی؛ محمدرضا مظفری

2.

تأثیر مدیریت کیفیت زنجیره‌تأمین و عملکرد نوآوری بر عملکردعملیاتی کسب وکارهای فعال در صنایع غذایی استان گلستان

دوره 19، شماره 62، مهر 1400، صفحه 67-98
ابولفضل کزازی؛ امیر محمد خانی؛ ثریا بیرامی

3.

تحلیل اثر سرمایه ساختاری سبز بر شهرت سازمانی با نقش میانجی نوآوری سبز

دوره 32، شماره 108، تیر 1402، صفحه 183-222
سید نجم الدین موسوی

4.

طراحی و تبیین الگوی انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی

دوره 19، شماره 63، دی 1400، صفحه 125-162
یوسف شمسی؛ هوشنگ تقی زاده؛ سلیمان ایرانزاده

5.

مزیت نسبی صنایع غذایی و صنایع پوشاک ایران

دوره 2، شماره 7، دی 1381، صفحه 95-124
محمدرضا منجذب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب
login